Bolivianske fodboldspillere

Skal man kigge på de vigtigste og bedste bolivianske fodboldspillere, kan vi først og fremmest ikke komme uden om en spiller ved navn Marcelo Moreno.

Angriberen sidder på de fire øverste pladser, når vi kigger på rekorderne for transfers af bolivianske spillere.

Den handel, der gjorde ham til den, i dag, dyreste bolivianske spiller nogensinde, var skiftet fra brasilianske Cruzeiro til Shakhtar Donetsk for 9 mio. euro i 2008.

Bolivia flag

I dag er det dog andre spillere, der topper listen som værende de mest værdifulde bolivianske fodboldspillere. Her finder vi navne som Roberto Fernández, Erwin Saavedra, Diego Medina, José Sagredo, Gabriel Villamíl, Jhon Velasco og Carlos Lampe. De fleste spillende i den hjemlige bolivianske liga.

Sætter man fokus på de vigtigste spillere på Bolivias landshold gennem tiden, har der været profiler som Ronald Raldes, Luis Cristaldo, Marco Sandy, José Milton Melgar, Juan Carlos Arce og Joaquín Botero.

Det er begrænset med bolivianske spillere, der har været at finde i de bedste europæiske ligaer. Eksempler på det kan være Marcelo Moreno i bl.a. Premier League og Bundesligaen, Juan Manuel Peña i La Liga og Ricardo Pedriel i den tyrkiske Süper Lig.

Du kan læse mere om de bedste bolivianske spillere herunder eller finde din Bolivia landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Bolivia

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!