Nordirske fodboldspillere

Der har gennem tiden været mange stærke fodboldspillere i Nordirland, og her kommer vi til at zoome ind på de mest betydningsfulde spillere i dag og historisk for bl.a. det nordirske landshold.

Hvis vi starter med at tage et kig på, hvem der er den dyreste nordirske spiller nogensinde, er det venstrebacken Jamal Lewis, der har denne rekord. Rekorden lyder på 16,5 mio. euro og blev sat i september 2020, da han skiftede fra Norwich til Newcastle United. Dermed slog Lewis også en mere end 20 år gammel rekord, da den tidligere rekord blev sat af Neil Lennon med skiftet til Celtic i 00/01 sæsonen.

Nordirland flag

Foruden Lewis er nogle af de mest værdifulde nordirske spillere i dag navne som Paddy McNair, Jonny Evans, Oliver Norwood, George Saville, Ali McCann, Daniel Ballard, Stuart Dallas, Jordan Thompson og Conor Bradley.

På landsholdet har nogle af de vigtigste brikker blandt de nordirske fodboldspillere bl.a. været Steven Davis, Pat Jennings, Aaron Hughes, David Healy, Mal Donaghy, Kyle Lafferty, Sammy McIlroy, Keith Gillespie og Maik Taylor.

Du kan læse meget mere om de bedste nordirske spillere på listen herunder, eller du kan finde din helt egen landsholdstrøje fra Nordirland lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Nordirland

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!