Jamaicanske fodboldspillere

Gennem især de senere år er der kommet mange vigtige jamaicanske fodboldspillere, og mange af dem har endda fundet vej til Premier League, hvor de er blevet vigtige profiler for deres respektive mandskaber. Her zoomer vi ind på de bedste jamaicanske fodboldspillere, så du kan lære dem bedre at kende.

Jamaica flag

Lad os lægge ud med at tage et kig på den dyreste jamaicanske fodboldspiller nogensinde. Det er venstrekanten Leon Bailey, der ligger inde med den rekord i størrelsesorden af 32 mio. euro. Rekorden blev sat i august 2021, da Bailey tog skiftet fra tyske Bayer Leverkusen til engelske Aston Villa. Den tidligere rekord sad Andre Gray på med et skifte til en værdi af 20,4 mio. euro til Watford i 17/18 sæsonen.

Efter Bailey er nogle af de mest værdifulde jamaicanske spillere i dag navne som Ethan Pinnock, Michael Antonio, Bobby De Cordova-Reid, Shamar Nicholson, Kemar Roofe, Andre Blake, Amari’i Bell og Michael Hector.

På det jamaicanske landshold har nogle af de vigtigste og mest optrædende profiler været spillere som Ian Goodison, Linval Dixon, Theodore Whitmore, Ricardo Garner, Warren Barrett, Andy Williams, Durrant Brown, Jermaine Taylor, Donovan Ricketts og Jevaughn Watson.

Du kan læse mere om de jamaicanske spillere på listen herunder, og du kan altid finde den nyeste jamaicanske landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Jamaica

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!