Colombianske fodboldspillere

Colombia har haft rigtig mange store fodboldspillere gennem årene, og har det da også den dag i dag. Der er en lang række store fodboldspillere med colombiansk pas, der folder sig ud i nogle af de bedste ligaer i verden, og dem kan du blive meget klogere på lige her.

Starter vi ud med at kigge på de vigtigste colombianske spillere for Colombias landshold, er det historiske navne som Carlos Valderrama, Mario Yepes, Leonel Álvarez, Carlos Sánchez og Freddy Rincón der har været med til at skabe det colombianske landshold, vi ser i dag.

Columbias flag

Går vi frem i tiden og kigger på spillerne, der stadig er med til at gøre tro tjeneste for landsholdet, finder vi nogle af verdensstjernerne i moderne fodbold. Det er her, vi finder navne som David Ospina, Juan Cuadrado, Radamel Falcao, James Rodríguez, Davinson Sánchez og Luis Díaz.

Det er James Rodríguez, der med sit skifte til Real Madrid satte rekord som værende den dyreste colombianske fodboldspiller nogensinde. Siden da er han dog faldet noget i værdi, og den mest værdifulde colombianske spiller i dag er Luis Díaz.

Du kan læse meget mere om de colombianske fodboldspillere herunder eller finde din egen colombianske landsholdstrøje lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Colombia

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!