Franske fodboldspillere

Mon ikke at du kan nikke genkendende til navne som Paul Pogba, Karim Benzema, Antoine Griezmann og Kylian Mbappé? Franske fodboldspillere er uden tvivl nogle af de største stjerner, og har været det gennem mange år snart. Fra Platini og Cantona til Zinedine Zidane, Thierry Henry og op til i dag, hvor vi kan nyde godt af førnævnte spillere, der stråler weekend efter weekend på de helt store scener i europæisk og international fodbold. Og der er ikke noget, der tyder på, at franskmændene stopper med at producere store fodboldspillere lige foreløbigt. Selvom mange af de nuværende stjerner er oppe i alderen, står der mange unge talenter klar til at overtage deres pladser.

Frankrigs flag

Hvis du er glad for de franske fodboldspillere, og du gerne vil lære nogle af dem lidt bedre at kende, kan du blive klogere på dem via listen herunder. Her kan du læse mere om deres baggrund, hvordan de er som fodboldspillere, deres succeser og triumfer og meget andet.

Selvom det er ved at være nogle år siden, at en fransk spiller sidst satte sig på en Ballon d’Or kåring, kan der være noget, der tyder på, at det inden længe igen bliver en spiller med fransk pas, der kan lade sig hylde som verdens bedste. Det mest oplagte bud er nok Mbappé.

Det franske fodboldlandshold er også blandt verdens bedste. Særligt når de store egoer sættes ud af spil og de spiller sammen som hold, er de næsten umulige at slå.

Kendte og populære fodboldspillere fra Frankrig

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!