Tyske fodboldspillere

Tyskland må jo nok siges at være en af de helt store nationer, når det kommer til udviklingen af professionelle fodboldspillere på højeste niveau. Du kan sikkert selv nemt hurtigt remse de første ti-tyve tyske spillere op, uden at det volder dig de helt store problemer. Men hvis du gerne vil lære endnu mere om de tyske spillere end bare lige deres navn eller positionen på banen, kan du her blive meget klogere på mange af de store tyske stjerner. 

Du kan finde et godt overblik over store tyske spillere på listen herunder, og så kan du nemt klikke dig ind og læse mere om dem alle, hvis du vil. Vi kan også hjælpe dig på vej til at finde din nye fodboldtrøje med navnet fra din yndlingsfodboldspiller fra Tyskland bag på.

Tysklands flag

De store tyske stjerner har gennem tiden også været med til at sikre det tyske landshold stor succes på internationalt plan. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at mange af de tyske spillere er fast i startopstillingen rundt omkring i deres respektive storklubber. Der er i den grad tale om kvalitet, når man falder over navne som Marc-André ter Stegen, Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Toni Kroos, Mats Hummels, Thomas Müller, Ilkay Gundogan, Kai Havertz og Marco Reus, bare for at nævne et par af dem.

Kendte og populære fodboldspillere fra Tyskland

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!