Sydkoreanske fodboldspillere

Siden at Sydkorea spillede sin første officielle landskamp til OL i 1948, har landet uden tvivl været med til at bidrage positivt til den moderne fodboldverden, som vi kender den i dag. Der er kommet rigtig mange gode fodboldspillere ud af landet, og mange har dem har gennem tiden foldet sig ud på nogle af de største stadions, for nogle af de største klubber, i Europa.

Sydkoreas flag

Mange af de bedste sydkoreanske spillere har også været tilknyttet landsholdet i mange år. Derfor er der mange spillere, der har nået 100 kampe eller mere for Sydkorea. Nogle af de største sydkoreanske spillere for landsholdet gennem tiden har været navne som Cha Bum-kun, Hong Myung-bo, Lee Woon-jae, Lee Young-pyo, Kim Ho-kon, Yoo Sang-chul, Cho Young-jeung og Ki Sung-yueng.

I moderne fodbold er der særligt en sydkoreansk spiller, der løber med alle overskrifterne, og det er Son Heung-min, der bl.a. har tørnet ud for Tottenham i mange år. Af andre værdifulde aktive sydkoreanske spillere finder vi også navne som Kim Min-jae, Hwang Hee-chan, Lee Kang-in og Jeong Woo-yeong.

Son Heung-min har også rekorden som værende den dyreste sydkoreanske spiller nogensinde med skiftet til netop Spurs.

Læs mere om de sydkoreanske spillere herunder eller find din egen Sydkorea landsholdstrøje nu.

Kendte og populære fodboldspillere fra Sydkorea

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps