Italienske fodboldspillere

I Støvlelandet har de om nogen været med til at forme og opfostre nogle af de mest legendariske fodboldspillere, vi nogensinde har set. Selvom udenlandske spillere er kommet og gået meget i de bedste italienske klubber, må vi ej forglemme italienerne selv, der også virkelig har vist sig frem på øverste hylde. Mange af dem har spillet store dele af karrieren i hjemlandet, men en god håndfuld har også fundet vej til andre europæiske topklubber, som de har været med til at føre til triumf.

Italiens flag

Her kan du blive klogere på nogle af de største italienske fodboldspillere i dette øjeblik, og du kan endda også finde dig en trøje med deres navne på, hvis du er på udkig efter en ny spilletrøje til samlingen.

Selvom mange af de store koryfæer som Totti, Pirlo, Del Piero og Baresi nu ikke længere er aktive spillere, betyder det ikke, at der ikke længere er italienske legender på de europæiske fodboldbaner. Du kan jo fx tage spillere som Verratti, Donnarumma, Immobile, Insigne, Chiellini, Jorginho, Bonucchi, Chiesa og Barella bare for at nævne et par af de verdensstjerner, der har været med til at gøre en aktiv indsats for italiensk fodbold gennem årene – både på klubhold og det italienske landshold, og som stadig spiller på højeste niveau.

Kendte og populære fodboldspillere fra Italien

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!