Algeriske fodboldspillere

Algeriet er et af de mere succesfulde afrikanske fodboldnationer. Spillernes kvalitet har hjulpet landsholdet med at vinde bl.a. Africa Cup of Nations to gange samt at deltage i VM af fire omgange.

Dykker man ned i den algeriske spillertrup, er der især et navn, der stikker ud, og det er verdensstjernen Riyad Mahrez, der bl.a. har vundet den engelske Premier League med både Leicester City og Manchester City.

Algeriet flag

Spilleren med flest kampe for Algeriet er dog stadig Lakhdar Belloumi, der nåede 100 kampe lige ud fra 1978-1989. Efter ham følger spillere som Raïs M’Bolhi, Islam Slimani, der i øvrigt også har rekorden som topscorer, Rabah Madjer og Billel Dziri. 

Af stadig aktive spillere er det dog Ismaël Bennacer, der topper listen over mest værdifulde algeriske fodboldspillere, lige foran Riyad Mahrez. Derefter følger profiler som Saïd Benrahma, Rayan Aït-Nouri, Ramy Bensebaini og Youcef Atal.

Det er også Riyad Mahrez, der har rekorden som den dyreste algeriske spiller nogensinde med skiftet fra netop Leicester til Manchester City for knap 68 mio. euro.

Du kan læse meget mere om hver enkelt af de store algeriske fodboldspillere herunder. Du kan også vælge at finde din helt egen landsholdstrøje fra Algeriet lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Algeriet

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!