Amerikanske fodboldspillere

Selvom der er mange andre sportsgrene, der også fylder for amerikanerne, bliver der stadig lagt utroligt meget arbejde i at udvikle nye store verdensstjerner inden for fodbold, og der har da også været mange store amerikanske fodboldspillere på nogle af de største adresser i Europa gennem årene.

I dag ser vi også mange nye amerikanske talenter, der enten er kommet til tops, eller er på vej til at udvikle sig til formidable fodboldspillere.

USA flag

Historisk er der blandt andet navne som Clint Dempsey, Landon Donovan, Jozy Altidore, Cobi Jones, Michael Bradley, Tim Howard og Eddie Johnson der stjæler billedet. Mange af disse spillere har langt over 100 landskampe, mens Dempsey, Donovan og Altidore ligger øverst på topscorerlisten for det amerikanske fodboldlandshold.

Kigger vi på aktive spillere i dag, finder vi store navne som bl.a. Christian Pulisic, Giovanni Reyna, Brenden Aaronson, Weston McKennie, Sergiño Dest, Yunus Musah og Timothy Weah som nogle af de mest værdifulde amerikanske fodboldspillere.

Pulisic satte transferrekord for en amerikansk fodboldspiller, da han skiftede fra Dortmund til Chelsea i 2019. Aaronson ligger nummer to på den liste med skiftet fra Red Bull Salzburg til Leeds United, og Tyler Adams kommer ind som nummer tre med skiftet fra RB Leipzig til samme Leeds United.

Læs mere om de amerikanske spillere herunder og find din egen amerikanske landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra USA

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!