Walisiske fodboldspillere

I Wales har de en mangeårig tradition for at opfostre fodboldspillere på allerhøjeste niveau. Der er kommet rigtig mange gode fodboldben ud af det lille land i Storbritannien, og rigtig mange af dem har da også fundet vej til fx Premier League, hvor de har været med til at gøre en forskel for de klubber, de har spillet for.

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse for nogen, at Gareth Bale har rekorden som værende den dyreste walisiske fodboldspiller nogensinde.

Wales flag

Med skiftet til Real Madrid i 2013 for 101 mio. euro blev han ikke bare Wales’, men også hele verdens dyreste fodboldspiller fra den ene dag til den anden.

I dag har Bale stoppet karrieren, og derfor er det navne som Ben Davies, Brennan Johnson, Neco Williams, Harry Wilson, Daniel James, David Brooks, Joe Rodon, Ethan Ampadu og Danny Ward, der er de mest værdifulde walisiske spillere.

Vi må heller ikke glemme både nuværende og tidligere landsholdsprofiler som Ryan Giggs, Mark Hughes, Craig Bellamy, Aaron Ramsey, Wayne Hennessey, Chris Gunter, Ashley Williams, Gary Speed og Joe Ledley, når vi snakker de bedste walisiske fodboldspillere gennem tiden.

Du kan læse meget mere om de store walisiske spillere herunder, eller du kan finde din egen Wales landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Wales

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!