Albanske fodboldspillere

Albanien har efterhånden udviklet mange gode fodboldspillere på øverste hylde. I dag render der stærke albanske fodboldspillere rundt i de bedste ligaer i verden som bl.a. Premier League, La Liga og Serie A. Derfor er der også god grund til at lære de albanske spillere bedre at kende, da de er kommet for at blive på topniveauet i fodbold.

Albanien flag

Tager vi et kig på den dyreste albanske fodboldspillere nogensinde, er der her tale om Marash Kumbulla, der satte rekorden med sit skifte til AS Roma i sommeren 2021. Han kom til klubben fra Hellas Verona for en sum på 26,5 mio. euro. Den foregående rekord lød på 5,8 mio. euro og var sat af Lorik Cana i 09/10 sæsonen.

Foruden Kumbulla er nogle af de mest værdifulde albanske fodboldspillere i dag navne som Armando Broja, Berat Djimsiti, Kristjan Asllani, Nedim Bajrami, Myrto Uzuni, Thomas Strakosha, Endri Cekici og Elseid Hysaj.

På det albanske landshold har der historisk også været mange gode navne. Nogle af de vigtige profiler for landsholdet har bl.a. været Lorik Cana, Altin Lala, Klodian Duro, Ervin Skela, Erjon Bogdani, Ansi Agolli, Foto Strakosha og Alban Bushi.

Du kan læse mere om de enkelte albanske spillere på listen herunder, eller du kan finde din nye Albanien landsholdstrøje lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Albanien

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!