Serbiske fodboldspillere

I Serbien kan de noget med en fodbold. Det viser produktionen af store internationale serbiske fodboldspillere tydeligt.

Her ligger de ikke på den lade side, og klubberne er gode til at spotte og udvikle talenter, der ender med at være gode nok til at spille med på den øverste hylde hos nogle af de bedste klubber og i de bedste ligaer rundt om i Europa.

Serbiens flag

Hvis du ikke lige har den første håndfuld af serbiske spillere liggende forrest på tungen, kan vi da lige hjælpe dig lidt på vej. Fra Serbien finder vi jo blandt andet spillere som Sergej Milinkovic-Savic, Filip Kostic, Dusan Tadic, Marko Dmitrovic, Luka Jovic, Nemanja Matic, Dusan Vlahovic, Aleksandar Kolarov og Aleksandar Mitrovic. Kigger vi på nogle af legenderne tilbage i tiden finder vi navne som Stojkovic, Mihajlovic, Stankovic, Vidic og Sekularac.

Hvor mange gode spillere Serbien spytter ud hvert år, ses tydeligt på mængden af serbiske spillere i de bedste europæiske ligaer. Der er rigtig mange serbere i både La Liga, Bundesligaen og Serie A – og i Premier League finder du også et par stykker, og mange af dem er en klar fast del af startopstillingen for deres respektive mandskaber.

Du kan herunder komme endnu tættere på de serbiske spillere. Du kan også købe en serbisk landsholdstrøje fra udvalget her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Serbien

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps