Marokkanske fodboldspillere

De marokkanske spillere overraskede alt og alle til VM 2022, hvor de formåede at komme hele vejen til semifinalen for første gang nogensinde. Og landet har også været utroligt gode til at skabe store talenter gennem de seneste mange år, der nu har båret frugt og givet dem et slagkraftigt landshold, der bringer håb i marokkansk fodbold igen.

Den helt store legende på det marokkanske landshold er Noureddine Naybet, der som den eneste marokkaner har spillet mere end 100 kampe for holdet.

Marokkos flag

Af andre tidligere store spillere for Marokko finder vi bl.a. Ahmed Faras, Youssef Safri, Houssine Kharja, Salaheddine Bassir, Abdeljalil Hadda og Ezzaki Badou.

Kigger vi på aktive spillere i dag og nogle af de nye marokkanske stortalenter, finder vi en lang række verdensstjerner, der spiller for nogle af verdens bedste fodboldklubber.

I toppen af marokkansk fodbold finder vi blandt andet navne som Achraf Hakimi, Nopussair Mazraoui, Sofyan Amrabat, Hakim Ziyech, Nayef Aguerd, Bono, Youssef En-Nesyri, Amine Harit, Azzedine Ounahi og Soufiane Boufal.

Hakimi har været den absolut dyreste marokkanske fodboldspiller nogensinde, og han har endda slået rekord to gange – først med skiftet fra Real Madrid til Inter, og siden med skiftet fra Inter til Paris Saint-Germain.

Du kan se de mange marokkanske spillere herunder samt finde din egen marokkanske landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Marokko

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!