Canadiske fodboldspillere

Siden Canada tog fodbolden til sig i slutningen af 1800-tallet, har mange af de canadiske fodboldklubber kæmpet for at opbygge og udvikle gode og stærke fodboldspillere, der kan være med helt fremme på et internationalt niveau.

Og specielt i denne tid er der begyndt at komme gode resultater, hvilket blandt andet en spiller som Alphonso Davies er et pragteksemplar på.

Canada flag

Alphonso Davies er den mest værdifulde canadiske fodboldspiller i moderne fodbold. Efter ham kommer navne som Jonathan David, Tajon Buchanan, Stephen Eustaquio, Cyle Larin, Junior Hoilett, Lucas Cavallini og Alistair Johnston. Det er indtil nu Jonathan David, der har rekorden som den dyreste canadiske fodboldspiller nogensinde, da han skiftede fra belgiske KAA Gent til LOSC Lille i Frankrig.

Historisk er der også mange gode navne blandt de canadiske fodboldspillere. Spillere som Atiba Hutchinson, Julián de Guzmán, Paul Stalteri, Randy Samuel, Dwayne De Rosario, Mark Watson, John Catliff og Dale Mitchell har alle været med til at spille en stor rolle for bl.a. det canadiske landshold. Hutchinson er den eneste canadiske spiller, der har nået mere end 100 kampe for landsholdet.

Du kan læse meget mere om de canadiske fodboldspillere herunder, eller du kan se udvalget af Canadas landsholdstrøjer lige her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Canada

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et SuperGavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!