Polske fodboldspillere

Selvom den polske liga ikke er førsteprioritet for mange fodboldfans rundt omkring i Europa, betyder det ikke, at ligaen ikke har været med til at forme rigtig mange store fodboldspillere gennem tiden. Det polske landshold har været fyldt med spillere fra øverste hylde, og der har været mange legender i truppen gennem tiden. Her kan du blive meget klogere på nogle af de helt store polske fodboldspillere, der stadig er aktive, og du kan læse meget mere om deres baggrund, deres succeser og klubskifter for hver eneste af dem. Du finder en lang række af de bedste aktive polske spillere på listen herunder.

Polens flag

Når vi snakker store polske fodboldspillere, er det klart, at den første, der kommer frem på lystavlen hos langt de fleste må være Robert Lewandowski. Men det er også vigtigt at kigge på mange af de øvrige stærke navne fra Polen – nemlig spillere som Szczęsny, Fabiański, Zieliński, Milik, Bednarek, Piątek og mange flere.

Mange polske spillere tager turen til nabolandet Tyskland, hvorfor der også er mange polakkere at finde i Bundesligaen. Men du kan også finde spillere med polske rødder i La Liga, Premier League, Serie A og Ligue 1. Foruden Tyskland finder du rigtig mange polske spillere i bl.a. Italien.

Kendte og populære fodboldspillere fra Polen

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps