Portugisiske fodboldspillere

Når man tænker på de helt store fodboldspillere, er der mange, der vil tænke på de argentinske, brasilianske, spanske eller engelske spillere. Men Portugal er bestemt også garant for nogle af de helt store navne, og særligt et navn er løbet med meget af hæderen over det sidste årti.

Man kan ikke komme uden om Cristiano Ronaldo, når man skal kigge på den portugisiske talentmasse over de sidste mange år. Han overskygger naturligvis alt og alle, og han har da også vundet Ballon d’Or en række år for at bevise netop dette. Men der findes også mange andre gode spillere med portugisisk ophav, som er værd at kigge nærmere på, når du vil vide mere om portugisiske spillere.

Portugals falg

Legenderne taler for sig selv – Luis Figo, Rui Costa, Eusebio, Deco, Carvalho og mange flere. Og på skuldrene af disse stjerner står mange af de nuværende Portugal spillere, som er trådt i legendernes fodspor.

Foruden Ronaldo finder vi også spillere som fx Bruno Fernandes, Rúben Dias, João Cancelo, André Silva, Bernardo Silva, João Félix, Diogo Jota, Rúben Neves og Pepe bare for at nævne den først håndfuld af dem. Langt de fleste af disse spille har også været aktive på det portugisiske landshold.

Herunder kan du se en udførlig liste af de bedste portugisiske fodboldspillere netop nu.

Kendte og populære fodboldspillere fra Portugal

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!