Ecuadorianske fodboldspillere

I Sydamerika kan de finde ud af at producere spillere, der har fødderne skruet ordentligt på. Og Ecuador er bestemt ingen undtagelse. Landet har leveret spillere til nogle af de største klubber i verden som bl.a. Manchester United, Manchester City og Villarreal. Her kan du blive klogere på nogle af de bedste ecuadorianske spillere.

Starter vi ud med at kigge på den dyreste ecuadorianer til dato, er det stadig Antonio Valencia, der sidder på den, da han i 2009/2010 skiftede til Manchester United, hvor han tørnede ud i mange år. Valencia kom til United fra Wigan for 18,8 mio. euro.

Ecuador flag

Pervis Estupiñán var dog ganske tæt på at slå rekorden i 2022/2023 sæsonen med sit skifte til Brighton for 17,8 mio. euro.

I dag vurderes Moisés Caicedo til at være den mest værdifulde ecuadorianske fodboldspiller i verden. Han er efterfulgt af spillere som bl.a. Estupiñán, Piero Hincapié, José Cifuentes, Félix Torres og Cristian Ramírez.

Legendariske landsholdspillere for Ecuador tæller bl.a. også Iván Hurtado, Walter Ayovi, Édison Méndez, Álex Aguinaga, Ulises de la Cruz, Enner Valencia og Agustín Delgado.

Du kan læse meget mere om de ecuadorianske fodboldspillere på listen herunder. Du kan også tjekke udvalget af Ecuadors landsholdstrøjer ud her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Ecuador

Andre populære fodboldlande

Copyright 2023 - Pilanto Aps