Mexicanske fodboldspillere

I Mexico er de kendte for mezcal og tortillas, men de kan i den grad også noget på en fodboldbane.

Der har været mange store mexicanske spillere gennem tiden, hvilket blandt andet også har bragt landsholdet til VM hele 17 gange, hvilket er noget af en bedrift. Her zoomer vi ind på nogle af de største mexicanske spillere både historisk og i dag.

Mexicos flag

Til at begynde med tager vi et kig på den dyreste mexicanske fodboldspiller nogensinde, og den ære tilfalder Hirving Lozano, der med sit 45 mio. euro skifte fra PSV Eindhoven til italienske SSC Napoli satte den rekord i sommeren 2019. Tidligere samme sommer var rekorden allerede blevet slået af Raúl Jiménez med skiftet fra Benfica til Wolves for 38 mio. euro, men Lozano kom og slog den blot en måned senere.

I dag er nogle af de mest værdifulde spillere, foruden de to førnævnte, ikoner som Edson Álvarez, Tecatito, Luis Chávez, Érick Sánchez, Alexis Vegas, Carlos Rodríguez, Érick Gutiérrez, Jesús Angulo og César Montes.

På landsholdet har nogle af de vigtigste spillere gennem tiden været navne som Javier Hernández, Jared Borgetti, Cuauhtémoc Blanco, Claudio Suárez, Rafael Márquez, Pável Pardo, Gerardo Torrado og Guillermo Ochoa.

Du kan blive klogere på de mexicanske spillere herunder eller finde din Mexico landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Mexico

Andre populære fodboldlande

Copyright 2023 - Pilanto Aps