Honduranske fodboldspillere

I centralamerikanske Honduras kan de også producere fodboldspillere, og de har gennem tiden skabt spillere, der har repræsenteret landet i nogle af verdens bedste ligaer som fx Premier League, Serie A og La Liga. Her kommer vi til at tage et nærmere kig på de bedste, dyreste og mest værdifulde honduranske spillere, så du kan lære dem lidt bedre at kende.

Det er en kendt fodboldspiller, der har titlen som den dyreste honduranske spiller nogensinde. Her finder vi nemlig Wilson Palacios, der med sit skifte til Tottenham Hotspurs i 2008/2009 på 15 mio. euro satte rekorden.

Honduras flag

Dermed vippede han Davi Suazo af pinden, der året forinden havde sat skubbet rekorden op på 13 mio. euro med skiftet til Inter Milan.

Det er dog nogle år siden, og i dag er de mest værdifulde honduranske fodboldspillere navne som bl.a. Alberth Elis, Antony Lozano, Romell Quioto, Bryan Acosta, Luis Palma, Rigoberto Rivas, Kervin Arriaga, Joseph Rosales og Andy Nájar.

På det honduranske landshold har nogle af de bedste og vigtigste spillere gennem tiden været navne som Maynor Figueroa, Amado Guevara, Noel Valladares, Boniek García, Emilio Izaguirre, Carlos Pavón, Wilson Palacios og Danilo Turcios.

Du kan lære de honduranske spillere bedre at kende på listen herunder, eller du kan få din egen Honduras landsholdstrøje her.

Kendte og populære fodboldspillere fra Honduras

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!