Tyrkiske fodboldspillere

Mange tyrkiske fodboldspillere har været at finde på nogle af de helt store adresser rundt omkring i Europa, og det er en trend, der stadig fortsætter, hvis man spejder ud over startopstillingerne rundt omkring i de bedste europæiske ligaer i fodboldens verden.

Tyrkiet har uden tvivl en rigtig stærk egen liga, men det betyder ikke, at de ikke også er gode til at sende nogle af deres store talenter ud til andre klubber rundt omkring i Europa. Gennem årene har der været rigtig mange legendariske tyrkiske fodboldspillere, og mon ikke vi også kommer til at se mange flere over de næste mange år.

Tyrkiets flag

Af de helt store tidligere legender kan vi blandt andre nævne spillere som Hakan Şükür, Rüştü Reçber, Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoglu samt Tuncay Sanli. Skal vi tage de mere moderne briller på og kigge på nogle af de aktive navne, du stadig kan finde fodboldtrøjer med, kan det være spillere som Hakan Calhanoglu, Burak Yilmaz, Caglar Soyuncu, Merih Demiral, Cengiz Ünder og Cenk Tosun. I hjemlige storklubber som Fenerbahce, Trabzonspor og Besiktas render der mange store talenter rundt på ungdomsholdene, som vi nok kan glæde os se præstere på øverste niveau inden for en ganske kort årrække.

Kendte og populære fodboldspillere fra Tyrkiet

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!