Uruguays landsholdstrøjer

Fan af Uruguays fodboldlandsholdUruguays største nederlag i landsholdsfodbold kom, pudsigt nok, også i deres første kamp nogensinde. Det var i et 6-0 nederlag til Argentina i 1902. Siden da er det dog kun gået en vej for landsholdet, der om nogen har været fremragende repræsentanter for sydamerikansk fodbold, når det er bedst, ved internationale slutrunder.

Landet har deltaget i VM hele 14 gange, hvor det endda er blevet til guld to gange i hhv. 1930 og 1950. Deres bedste resultat i nyere tid er en 4. plads i 2010. I Copa América har landet høstet 15 guldmedaljer gennem årene, senest i 2011. Så det er et landshold, man altid skal være på vagt overfor, og som på en god dag kan slå alle andre hold.

Se det store udvalg af Uruguays landsholdstrøjer her.

Store spillere for Uruguay

På trods af kun at have omkring 3,4 millioner indbyggere, holder det dem ikke fra at producere det ene store fodboldtalent efter det andet. Landsholdet har i mange år været fyldt med verdensstjerner, og kigger man ned over listen med spillere, finder man navne som bl.a. Diego Godín, Luis Suárez, Edinson Cavani, Fernando Muslera, Maxi Pereira, Martín Cáceres, Diego Forlán, Cristian Rodríguez, Diego Lugano og Egidio Arévalo.

Suárez, Cavani og Forlán sidder ikke overraskende på de tre øverste pladser, når man kigger på topscorerlisten for holdet.

Uruguays landsholdstrøje gennem tiden

Uruguay er kendte for at spille i denne lyseblå nuance, vi sammenligneligt kan kende fra trøjer hos bl.a. Manchester City og Lazio. Den lyseblå farve er grundfarven på trøjen, der ofte er akkompagneret med hvide detaljer på fx ærmer eller krave.

Stilen er ofte meget minimalistisk, og foruden små hvide detaljer på selve trøjen, sker der typisk ikke andet. Så det er en drøm for enhver, der samler på minimalistiske fodboldtrøjer.

Puma har været sponsor på trøjen siden 2007.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps