Leipzig trøjer

RB Leipzig er en af de nyeste klubber i moderne topfodbold. Klubben blev grundlagt ikke før 2009, og hvor mange tyske klubber er fra det tidlige 1900-tallet eller endda 1800-tallet, er det er særsyn, at en klub, der kan være med helt i toppen, først kom til verden inde i det nye årtusinde.

Klubben er kendt for at dele vandene i tysk fodbold, da mange er imod denne form for fodboldklub uden historik men med masser af penge på lommen, som klubben får fra sine ejere Red Bull. Men på trods af modstand fra folket, har klubben ikke set sig tilbage over skulderen siden etableringen i 2009, og de er nu med helt oppe i toppen af Bundesligaen.

Se udvalget af RB Leipzig trøjer her.

RB Leipzig trøjen gennem tiden

Da klubben ikke har særlig mange år på bagen, er det også begrænset, hvor mange trøjer spillerne på holdet har båret. Designet består som udgangspunkt af en hvid trøje med røde detaljer og det velkendte Red Bull logo på maven.

Der har også gennem de senere år været trøjer, hvor den hvide grundfarve har været akkompagneret af enten røde eller grå skygger, så trøjen har fået lidt mere dybde.

Store spillere i RB Leipzig

Den vel nok største spiller i klubbens relativt korte historie må siges at være danskeren Yussuf Poulsen. Angriberen skiftede til klubben fra Lyngby i 2013, og han har sidenhen spillet mere end 300 kampe for klubben – den spiller med flest kampe for den nye topklub.

Også andre store navne er eller har været at finde i klubben. Herunder blandt andre Ibrahima Konaté, Christopher Nkunku, Dayot Upamecano, Timo Werner, Kevin Kampl, Marcel Sabitzer, Emil Forsberg, Diego Demme og Naby Keita. Men mon ikke vi kommer til at se endnu flere store navne i RB Leipzig, i takt med at de kun vokser sig større og større.

Viser alle 23 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps