Arsenal trøjer

The Gunners er en fanfavorit verden over – også i Danmark. I mere end 135 år har klubben skabt triumfer både inde- og udenfor landets grænser, og de har om nogen slået sig fast som værende en del af den absolutte top inden for både engelsk og international fodbold.

Pokalerne kommer og går, ligesom de gør for alle andre klubber også, men der er til dato stadig ingen klubber, der nyder at komme en tur på Emirates, som stadionnet hedder. Det er altid en svær opgave at møde Arsenal F.C., og klubben har bl.a. gjort sig bemærket på at kvalificere sig til Champions League 19 sæsoner i træk fra 1998 til 2017.

Se udvalget af Arsenal trøjer her.

Arsenal trøjen gennem tiden

Hvis der er en klubtrøje, der altid har lignet sig selv, må det siges at være Arsenal trøjen. Klubben har båret de røde farver siden først kampdag, og skrønerne siger, at trøjen blev rød, fordi man fik foræret en bunke trøjer fra Nottingham Forest, der allerede havde eksisteret i 21 år, da Arsenal klubben blev dannet. Nottingham spiller også i røde trøjer, og da en af grundlæggerne af Arsenal var Nottingham Forest spiller, mener man, at trøjerne stammer derfra.

Den røde trøje har i næsten samtlige sæsoner været kombineret med hvide shorts og forskellige strømper – typisk røde og hvide også. Krave og ærmer på trøjen har i mange sæsoner også været hvide, mens front og ryg på trøjen har været med den røde klubfarve.

Store Arsenal spillere

Der har uden tvivl været rigtig mange ikoniske navne i klubben gennem tiden. Spillere som Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Tony Adams, Ian Wright, Patrick Viera, Robert Pires, David Seaman, Liam Brady, Charlie George, Pat Jennings, Freddie Ljungberg, Marc Overmars, Kanu, David O’leary og Sol Campbell bare for at nævne den første store håndfuld.

De danske spillere i klubben har bl.a. været Nicklas Bendtner, Sebastian Sværd, John Faxe Jensen og Mika Biereth.

Viser alle 46 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps