Irakiske fodboldspillere

Selvom der ikke er kommet de helt store verdensstjerner ud af Irak, må vi trods alt ikke glemme de gode fodboldspillere, der både har været, men som også er at finde i fodboldens verden den dag i dag. Her zoomer vi ind på nogle af de bedste irakiske fodboldspillere, så du kan lære dem lidt bedre at kende.

Irak flag

Hvis vi starter ud med at tage et kig på den dyreste irakiske fodboldspiller nogensinde, har det siden juli 2015 været Ali Adnan, den senere Vejle BK spiller. I 2015 skiftede han nemlig fra tyrkiske Caykur Rizespor til italienske Udinese Calcio for 2,2 mio. euro og satte sig på rekorden. Han sidder også på 2. pladsen på denne liste med et senere skifte til Vancouver for 1,82 mio. euro.

Nogle af de mest værdifulde irakiske fodboldspillere i dag er spillere som Mohanad Jeahze, Kevin Yakob, Amjad Attwan, Bashar Resan, Zidane Iqbal, Amir Al-Ammari, Mohanad Ali, Saad Abdul Ameer og Osama Rashid.

På det irakiske landshold har nogle af de vigtigste spillere gennem tiden været bl.a. Younis Mahmoud, Hussein Saeed, Adnan Dirjal, Ahmed Radhi, Nashat Akram, Hawar Mulla, Ali Rehema og Mahdi Karim.

Du kan læse mere om de irakiske spillere på listen herunder, eller du kan finde din egen Irak landsholdstrøje, hvis du mangler den i din samling.

Kendte og populære fodboldspillere fra Irak

Andre populære fodboldlande

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!