LA Galaxy trøjer

Los Angeles Galaxy, eller bare LA Galaxy, var et af de ti fodboldhold, der var med til at stifte Major League Soccer, der havde sin første officielle kamp i 1996. Klubben hører til på Dignity Health Sports Park Carson med plads til 27.000 tilskuere.

I sine mange år i MLS har klubben vundet MLS Cup fem gange, mens man også har et enkelt trofæ fra CONCACAF fra år 2000 i bagagen. Klubben er et af de hold, der er kendte for at hive nogle af de største fodboldstjerner til sig gennem årene.

Se det store udvalg af LA Galaxy trøjer her.

LA Galaxy trøjen gennem tiden

LA Galaxy er en af de fodboldklubber, der har skiftet trøje mange gange. I de første par år af klubbens levetid spillede man i trøjer med grøn, sort og guld i designet. I starten af 00’erne skiftede man over til et design med en gul grundfarve, pyntet med kun to striber i grøn og sort på tværs af trøjen.

I 2007 kom så skiftet til den trøje, mange nok kender fra LA Galaxy. Den hvide trøje med blå krave og gule detaljer på trøjen. Det udgangspunkt har man langt hen af vejen holdt fast i siden da.

Klubben har siden 2006 haft adidas som sponsor af trøjen.

Store spillere for LA Galaxy

Den spiller, der for alvor fik verdens øjne til at rette sig mod LA Galaxy, var David Beckham, der skiftede dertil i 2007. Siden da har mange store stjerner fulgt i englænderens fodspor, og internationale stjerner har flokkedes omkring klubben i årene efter.

Kigger man på startopstillingerne gennem tiden, byder den på navne som Chicharito, Giovani dos Santos, Jonathan dos Santos, Robbie Keane, Zlatan Ibrahimovic, Steven Gerrard, Nigel de Jong, Douglas Costa, Jermaine Jones, Landon Donovan og mange flere.

Den pensionerede Cobi Jones har rekorden for flest kampe på holdet med 359 stk.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps