FC Nantes trøjer

FC Nantes, der blandt andet går under tilnavnet La Maison Jaune, er en af de 10 franske klubber, der har spillet flest sæsoner i den bedste franske række Ligue 1. Desuden er klubben indehaver af hele otte trofæer fra samme liga, hvilket gør dem til det tredje mest vindende hold i rækken bag PSG og Marseille.

Stiftet i 1943 og med hjemmebane på Stade de la Beaujoire har de i mange årtier været en konstant trussel for de øvrige tophold i fransk fodbold, og der er ikke mange, der ser frem til at spille mod de gule og grønne kanariefugle.

Se udvalget af FC Nantes trøjer her.

FC Nantes trøjer gennem tiden

FC Nantes er kendte for at spille i denne her gule og grønne kombination, som vi blandt andet også kender fra Norwich i engelsk fodbold eller fra det brasilianske landshold, som bestemt også er en flot trøje.

Nantes har optrådt i denne trøje i de sidste mange årtier, og selv deres første trøje med adidas som sponsor var i den samme kulør. Trøjen har dog haft mange forskellige designs, dog ofte med den gule farve som primær og den grønne som sekundær. Dog har der også været stribede trøjer, hvor både den gule og grønne farve har fået lige meget plads.

Store spillere i FC Nantes

Nantes har, ligesom alle andre klubber, også en række klubikoner, man ikke må glemme, når snakken falder på dem. Vi skal dog lidt tilbage i tiden for at finde rekordindehaveren af flest kampe i FC Nantes trøjen, som Frédéric Da Rocha ejer med 505 kampe. Derefter følger Mickaël Landreau med 421 kampe.

Store spillere som Claude Makélélé, Dimitri Payet, Jérémy Toulalan, Éric Carrière og Anthony Limbombe har også været i Nantes, og så har klubben også været hjemsted for danske spillere som Nicolaj Thomsen, Kian Hansen, Michael Gravgaard og Johnny Mølby.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps