Grækenlands landsholdstrøjer

Grækenland flagDet græske landshold er noteret for at have spillet deres første landskamp i 1927. Siden da er det blandt andet blevet til et europæisk mesterskab for grækerne, der til stor overraskelse vandt EM i Portugal i 2004. Det er landsholdets absolut største triumf, og det var deres blot anden deltagelse i EM nogensinde.

Grækenland har været med til i alt fire EM og tre VM-slutrunder. Til VM har deres bedste resultat været en tur i ⅛ finalerne i 2014.

Det græske fodboldlandshold er noteret for at have ligget nummer otte på FIFA’s verdensrangliste, som deres bedste placering. De spiller deres hjemmekampe på Athens Olympiske Stadion med plads til omkring 70.000 tilskuere.

Se det store udvalg af græske landsholdstrøjer her.

Holdinfo

Greece
Klubnavn:
Grækenland
Etableret:
1926
Stadion
Navn:
Olympiako Stadio Spyros Louis
Adresse:
37 Kifissias Avenue, Maroussi, Athens
Kapacitet:
71.030
Underlag:
Græs
Olympiako Stadio Spyros Louis

Vil du gerne have en ny Grækenland trøje til samlingen, så tjek udvalget her.

FAQ om Grækenlands fodboldlandshold

Hvornår spiller Grækenland?
Grækenland har i øjeblikket ingen kommende kampe.
Hvem er træner for Grækenland?
Angelos Anastasiadis er nuværende træner for Grækenland.
Hvornår blev Grækenland grundlagt?
Grækenland blev grundlagt i 1926.
Hvor mange er der plads til på Greece's stadion?
Greece's stadion hedder Olympiako Stadio Spyros Louis og har en stadionkapacitet på 71.030 tilskuere.
Hvor kan man købe en Grækenland trøje?
Du kan købe en officiel Grækenland trøje i flere forskellige webshops. De fleste steder kan du både få officielle spillernavne, eller dit eget navn, på trøjen. Køb en Grækenland trøje med tryk i udvalget her.

Store spillere for Grækenland

En god håndfuld spillere har nået at få mere end 100 kampe for det græske landshold. Øverst finder vi Giorgos Karagounis, der topper listen med 139 kampe. Efter ham følger Theodoros Zagorakis med 120 kampe, Kostas Katsouranis med 116 kampe, Vasilis Torosidis med 101 kampe og Angelos Basinas med 100 kampe.

På topscorerlisten finder vi øverst Nikos Anastopoulos med 29 mål. Efter ham er Angelos Charisteas med 25 mål og Theofanis Gekas med 24 mål.

I dag er de mest værdifulde spillere navne som Anastasios Bakasetas, Georgios Masouras og Manolis Siopis.

Grækenlands landsholdstrøje gennem tiden

De græske farver er blå og hvide. Og disse farver har naturligvis også gjort sig gældende på den græske landsholdstrøjen gennem årene. Dog har der været mange skift i trøjens design, og om hvorvidt det har været den blå eller hvide farve, der har fået lov til at være den primære.

Mange gange har trøjen også fået et design med plads til begge farver, men ellers er det gerne den ene eller den anden farve, der fylder mest på trøjen.

I de senere år har det været den hvide farver, der har fyldt mest, mens den blå har fået æren af at være på udebanetrøjerne.

Nike har lavet trøjen siden 2013.

Viser alle 4 resultater

Spillertruppen

Copyright 2023 - Pilanto Aps