AaB trøjer

AaB trøjen er den eneste trøje i Superligaen, der fører sig frem med dette bolsjestribede look, vi ikke ser på andre fodboldtrøjer i landets bedste række. De forhenværende danske mestre har siden opstarten i 1800-tallet gået på banen i de røde og hvide farver, og det kan vi nok også godt forvente at se dem gøre i de næste 100 år.

Er du selv på udkig efter en ny AaB trøje til din samling, har vi naturligvis gjort det let for dig at finde din nye trøje her.

Se udvalget af AaB trøjer her.

AaB trøjer igennem tiden

Er en zebra sort med hvide striber – eller hvid med sorte striber? Det samme spørgsmål kan man sagtens stille angående AaB trøjen – er den rød med hvide striber, eller hvid med røde striber? Det har varieret fra sæson til sæson gennem tiden.

Trøjen har altid været skabt med baggrund i det røde og hvide klublogo, men det har varieret en del, hvor meget plads på trøjen de to farver har fået. I mange år har det været nogenlunde 50/50 med rød og hvid på trøjen, men ser man på AaB trøjen fra 2003/2004, hvor Hummel var sponsor, var trøjen næsten udelukkende rød – kun opdelt af meget små og tynde hvide linjer. Det fik trøjen til at minde meget om konkurrenterne fra fx Vejle eller Silkeborg.

Store spillere i AaB

AaB har igennem tiden primært gjort brug af danske spillere i startopstillingen. Det er i hvert fald næsten udelukkende danskere, der topper listen med flest antal kampe for truppen.

Af store navne i AaB’s historie finder vi blandt andre Rasmus Würtz, Patrick Kristensen, Kasper Risgaard, Jakob Ahlmann, Thomas Augustinussen, Jeppe Curth, Kasper Kusk, Nicolai Larsen, Kenneth Emil Pedersen, Karim Zaza, Allan Gaarde, Brian Priske, David Nielsen, Jesper Grønkjær, Joakim Mæhle og Ståle Solbakken.

Viser alle 8 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps