PSG trøjer

PSG, eller Paris Saint-Germain som de retteligt hedder, er uden tvivl den største klub i fransk fodbold – og måske endda også på vej til at blive en af de største klubber i verden. På trods af sin unge alder har klubben fundet vej til at blive en international magtfaktor – især på grund af ejerskabet fra Qatar Sports Investments, som har gjort det muligt at tiltrække nogle af de største spillere i verden – herunder navne som bl.a. Messi, Neymar og Mbappé. Klubben blev dannet i 1970, men blev overtaget af sine nuværende ejere fra Qatar i 2011.

Klubben vandt sin første Ligue 1 titel i 1986, og de har været at finde i det bedste franske selskab siden 1974.

Vil du selv have en PSG trøje, kan du se udvalget her.

PSG trøjer gennem tiden

Kendetegnende for PSG trøjen har altid været de tre farver – blå, rød og hvid. Og de var også at se på klubbens første trøje tilbage i 1970, dog i en lidt anden sammensmeltning end i dag. Dengang var hele trøjen rød, altimens kraven havde de blå og hvide detaljer.

Senere hen blev det den blå farve, der blev den primære på trøjen, og den røde og hvide farve blev brugt til detaljerne på trøjen. Den nuværende stil flugter meget godt overens med de trøjer, Le Coq Sportif designede i 1975.

Store spillere i PSG

Hvis der er et sted, hvor det vrimler med stjernestøv, er det i PSG. Her har spillere som bl.a. Lionel Messi, Neymar, Mbappé, Marco Verratti, Marquinhos, Edison Cavani, Zlatan Ibrahimovic, Ángel Di María, Thiago Silva og Blaise Matuidi optrådt.

PSG er en af de få klubber i Ligue 1, hvor der aldrig har været en dansk spiller i klubben. Forhåbentlig bliver det anderledes i fremtiden, så vi kan få en dansker i startopstillingen på en af verdens bedste hold.

Viser alle 122 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps