Hannover 96 trøjer

Kører du en flot tur ned gennem Tyskland, vil du mellem Hamborg og Frankfurt kunne stoppe ind forbi byen Hannover. Her finder du Hannoverscher Sportverein von 1896 e.V., eller bare Hannover 96. Fodboldklubben stammer tilbage fra 1896, og den hører til på HDI-Arena med plads til lige under 50.000 tilskuere.

Hannover har flere gange vundet det tyske mesterskab, senest i 1954. Dertil har de også en enkelt pokal fra DFB-Pokal fra 1992. Klubbens øgenavn er Die Roten, og er blandt andet berygtet for en rivalisering med Eintracht Braunschweig.

Se det store udvalg af Hannover 96 trøjer her.

Hannover 96 trøjen gennem tiden

Hannover 96 trøjens farve stammer fra sammenlægningen af en række klubber i Hannover tilbage i 1913. Her slog en håndfuld klubber sig sammen til det, vi idag kender som Hannover 96. 

Det var klubber som Hannoverscher Ballspielverein, Fußballverein Hannovera, 1898 Hannover og Hannoverscher BV. For at alle skulle være glade, valgte man sort og grøn til den nye klubs logo fra Hannoverscher Ballspielverein, mens trøjefarven blev rød ud fra Hannoverscher BV’s trøjer.

I dag er hjemmebanetrøjen stadig rød, og de grønne og sorte farver ses på udebanetrøjen og 3. trøjerne. Macron har været sponsor af trøjen siden 2019.

Store spillere i Hannover 96

Med helt præcist 500 kampe for klubben, er tyske Peter Anders fra 1946 stadig den spiller med flest kampe for klubben. Af øvrige store navne, der har været forbi Hannover gennem tiden, kan vi nævne Per Mertesacker, Joselu, Jörg Sievers, Steven Cherundolo, Rainer Stiller, Karsten Surmann, Jan Simak, Hiroshi Kiyotake, Salif Sané og Niclas Füllkrog.

I løbet af årene har Hannover også været repræsenteret af en god mængde danskere. På listen finder vi blandt andre Martin Hansen, Uffe Bech, Leon Andreasen, Jonas Troest og Michael Schjønberg, der alle har haft den røde trøje over hovedet.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps