Liverpool trøjer

Er du en af de mange Liverpool fans i Danmark, og er du på udkig efter en ny trøje til din samling, er du landet det helt rette sted.

Se udvalget af Liverpool trøjer nu.

Liverpool F.C. er uden tvivl en af de største klubber i engelsk fodbold, og med sine mere end 130 år på bagen samt de enorme sportslige præstationer – både dengang, men i den grad også i nyere tid – kan der vist ikke være nogle indvendinger mod det.

Det er også en af de klubber, der aldrig har skiftet stadion, da hjemmebanen har heddet Anfield lige siden begyndelsen i slutningen af 1800-tallet. Ærkerivalerne hedder bl.a. Everton og Manchester United, så der skråles ekstra højt på de røde pubs i Liverpool, når disse kampe vindes i løbet af sæsonen.

Liverpool trøjen gennem tiden

Det var oprindeligt Everton, der spillede på Anfield. Men da ejeren af grunden, hvor stadion lå på, og ejeren af Everton endte i en kontrovers, smed Anfield-ejeren Everton ud af Anfield og dannede den nye fodbold klub Liverpool F.C.

På grund af Evertons tidligere optrædener på samme stadion, var de første trøjer, Liverpool spillede i, derfor blå – trøjer som Everton havde efterladt. Kort tid efter skabte man så sin egen identitet med den røde farve, og siden har den røde farve været forbundet med Liverpool, mens blå har tilhørt Everton.

Store spillere i Liverpool

Det er ikke mange klubber, der har flere spillere med mere end 700 kampe i klubben. Men Liverpool kan bryste sig af både Ian Callaghan, Jamie Carragher og Steven Gerrard. Bag dem følger ikoner som Ian Rush, Phil Neal, Tommy Smith, Emlyn Hughes og Kenny Dalglish.

Derudover fylder navne som John Barnes, Xabi Alonso, Fernando Torres, Robbie Fowler, Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Sadio Mane, Kevin Keegan, Graeme Souness, Luis Suarez, Sami Hyypia og Bob Paisley også meget i klubbens historie.

Det danske islæt i klubben har bl.a. været Daniel Agger, Jan Mølby, Christian Poulsen og Michael Stensgaard.

Viser alle 129 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps