Nigerias landsholdstrøjer

Fans af Nigerias fodboldlandsholdSom værende underlagt en del af Storbritannien før i tiden, var det først fra 1960 og frem, at Nigeria kunne stille op under sit eget flag. Og det var først i 1994, at vi havde fornøjelsen af at se et veloplagt nigeriansk mandskab til en VM slutrunde, hvor de fik deres bedste resultat til dato med en plads i ⅛ finalerne. Siden da er det blevet til mange slutrunder for den stolte fodboldnation, 2010-2018 var de med i tre VM slutrunder i træk.

I African Cup of Nations er der en lidt anderledes medaljehøst for Nigeria. Hele tre mesterskaber har de vundet i denne turnering, og det er blevet til et hav af både sølvmedaljer og bronzemedaljer de år, hvor guldet ikke er landet hos dem.

Se det store udvalg af Nigerias landsholdstrøjer her.

Store spillere for Nigeria

Den spiller med absolut flest kampe for landet er den stadig aktive Ahmed Musa. Dog kender du helt sikkert også en række andre profiler fra det afrikanske landshold. Vi kan bl.a. nævne spillere som John Obi Mikel, Jay-Jay Okocha, Peter Odemwingie, Nwankwo Kanu, Vincent Enyeama, Ikechukwu Uche, Obafemi Martins, Odion Ighalo, Wilfred Ndidi, Frank Onyeka, Alex Iwobi og Paul Onuachu.

Hvor Ahmed Musa har rekorden for flest kampe, er det Rashidi Yekini, der har rekorden for flest mål med 37 af slagsen i sin landsholdskarriere for Nigeria.

Nigerias landsholdstrøje gennem tiden

Nigeria har aldrig været bange for at lege med designet og udtrykket på deres trøje. Og særligt i nyere tid har de eksperimenteret meget med stilen på deres grønne nationaldragt.

Siden landet fik sit grønne og hvide flag i 1960, har det også været de farver, der har været repræsenteret i landsholdstrøjen. Og hvor trøjen var meget klassisk og simpel for et årti eller to siden, er den i dag meget mere mønstret og eksperimenterende, hvilket er et friskt pust i den moderne fodboldtrøje.

Nike har været sponsor på trøjen siden 2015.

Viser alle 26 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps