FC Nordsjælland trøjer

FC Nordsjælland er en af de nyeste klubber i dansk topfodbold. Selvom klubben eksisterede i mange år som Farum Boldklub, var det først i 2003, at navnet FC Nordsjælland kom til verden, og som lagde grundstenene for den klub, vi kender i dag, og som til stadighed er en del af Danmarks bedste fodboldrække.

Klubben har, på trods af sin relativ korte levetid, vundet flere titler – både Superligaen og den danske pokalturnering. Inden for de senere år er de blevet veletableret som en respekteret talentfabrik, der gennem tiden har udviklet og solgt rigtig mange store spillere.

Er du tilhænger af FC Nordsjælland, og vil du gerne klæde dig i de røde og orange farver, skal du da bare have bestilt dig den nyeste trøje, så du kan være klar til den kommende sæson.

Se udvalget af FC Nordsjælland trøjer her.

FC Nordsjælland trøjen gennem tiden

Klubbens logo består af disse gule, røde og orange nuancer. Og det har FC Nordsjælland trøjen også altid båret præg af. I starten af FC Nordsjællands historie var det den gule farve, der var den primære farve på fronten og bagsiden af trøjen. Her var de røde farver henvist til ærmer og kraven.

Sidenhen er der sket et skifte i FC Nordsjællands udtryk, og i dag er det primært den røde farve, der udspiller sig på FC Nordsjælland trøjen, og den gule/orange farve er brugt til sponsorer/logo på trøjen i stedet for.

Store spillere i FC Nordsjælland

Selvom klubben ikke har mange år bag sig, er der stadig mange gode spillere, der på et tidligt tidspunkt i karrieren har været en tur forbi FC Nordsjælland.

Af store spillere i klubben kan vi blandt andet nævne Mathias Jensen, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Jores Okore, Andreas Bjelland, Emiliano Marcondes, Mads Junker, Nicki Bille, Kamaldeen Sulemana, Emre Mor og Mohammed Kundus.

Viser et enkelt resultat

Copyright 2022 - Pilanto Aps