Barcelona trøjer

FC Barcelona er måske den største fodboldklub i spansk fodbold. Utallige gange er den catalanske storklub endt øverst på skamlen i La Liga, den spanske pokalturnering og ikke mindst i Champions League, hvor klubben flere gange er løbet afsted med pokalen med de store ører.

Her guider vi dig til at finde din nye FC Barcelona trøje, så du kan være helt klar til at heppe på klubben i den kommende sæson.

Se udvalget af FC Barcelona trøjer her.

FC Barcelona trøjer gennem tiden

FC Barcelona blev grundlagt helt tilbage i 1899, og lige siden dengang har det blå, rød og bordeaux været grundfarverne i spilletrøjen. I langt størstedelen af sæsonerne har trøjen været designet med disse vertikale striber i førnævnte farver. Fra tid til anden har trøjen også bare bestået af en blå halvdel og en rød halvdel.

Med Qatar Airways og Rakuten som sponsorer på trøjen, er der dog sket lidt mere med trøjens design. Der er prøvet alt fra terner til horisontale linjer, men det virker som om, at det grafiske departement altid vender tilbage til de vertikale linjer i trøjens udtryk.

Store spillere i FC Barcelona

Der er nok en spiller, i FC Barcelona historie, der står over alle andre. Lionel Messi var at finde i klubben i mere end tyve år, og selvom mange andre store spillere også har trukket i den blå og bordeauxrøde trøje, er der nok lang tid til, at en spiller kommer op på det niveau, Messi var på.

Men skal vi kigge på et par andre stjerner, der også har været i FC Barcelona, kan vi jo blandt andre nævne Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Ronaldo, Rivaldo, Carles Puyol, Johan Cruyff, Michael Laudrup, Diego Maradona, Neymar, Dani Alves, Luis Figo, Sergio Busquets, Samuel Eto´o, Romario og mange, mange flere.

Skal vi tage de rød og hvide briller på, er der, som nævnt, Michael Laudrup, men også spillere som Allan Simonsen, Thomas Christiansen, Martin Braithwaite og Andreas Christensen har været at finde i den catalanske storklub.

Viser alle 133 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps