AS Monaco trøjer

Selvom Monaco officielt ikke er en del af Frankrig, ville det også være kedeligt, hvis de skulle oprette deres eget ligasystem og dermed kun dyste mod, ja, sig selv. Derfor var det nærliggende at være med i det franske ligasystem, da man oprettede klubben AS Monaco d. 23. november i 1924.

Under kælenavnet Les Rouges et Blancs har AS Monaco kæmpet en hård tilværelse som både top og flop. Hvor det i gode tider har budt på mesterskaber og europæiske finaler, byder klubbens historie også på nedrykninger og kampe om overtagelse. Men i dag virker det som om, at AS Monaco har fundet fodfæste, blandt andet på grund af opblomstringen omkring 2016-2017.

Se udvalget af AS Monaco trøjer her.

AS Monaco trøjer gennem tiden

Som øgenavnet også afspejler, har AS Monaco altid optrådt i de velkendte røde og hvide farver. I starten var det i et bolsjestribet design, men i 1960’erne gik man over til det diagonale snit, du også finder på mange af AS Monacos nyere trøjer, hvor den øverste del er rød, og den nederste del på trøjen er hvid.

Netop det design har klubben holdt fast ved gennem rigtig mange år, og selvom der er blevet ændret små detaljer i udtrykket, har det været det gennemgående udtryk på trøjen siden det først så dagens lys for mere end 70 år siden.

Store spillere i AS Monaco

AS Monaco er kendt for at have huset og udviklet mange store spillere gennem tiden. Rekorderne for flest kampe sidder dog stadig på nogle af de i dag pensionerede spillere i form af Jean-Luc Ettori med 578 kampe, Claude Puel med 556 kampe og Marcel Dib med 310 kampe.

Af mere kendte navne i moderne fodbold har klubben også haft spillere som Fabinho, Kylian Mbappé, Thierry Henry, Joao Moutinho, Lillian Thuram, Fabien Barthez, Emmanuel Petit, Youri Djorkaeff, Radamel Falcao og mange flere.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps