Red Star F.C. trøjer

Selvom det er mere end 35 år siden, at Paris-klubben Red Star F.C. spillede i landets bedste række, byder klubben på en rig historie inden for fransk fodbold.

Klubben er den 4. ældste fodboldklub i Frankrig, da den blev stiftet tilbage i 1897. Dermed er den kun overgået af Girondins Bordeaux, Le Havre AC og Standard AC. Derudover har den været igennem 11 navneændringer, startende som Red Star Francais, og senest skiftet til navnet Red Star Football Club i 2010.

Klubben er blandt andet kendt for at have en stærk antifascistisk fangruppering fra venstrefløjen, der bestemt ikke var glade for, at et amerikansk investeringsfirma ved navn 777 Partners opkøbte klubben i 2022.

Selvom man senest spillede i Ligue 1 i 1975, kan man fx stadig bryste sig af hele fem pokaltitler i klubben. Derudover har klubben en drabelig rivalisering med den anden Paris-klub Paris F.C.

Se det store udvalg af Red Star F.C. trøjer her.

Red Star F.C. trøjen gennem tiden

Red Star F.C. trøjen er primært grøn, hvortil den så tit kombineres med andre farver som fx hvid eller meget mørkegrøn. Den grønne farve danner også farven på cirklen i logoet omkring den røde stjerne, der også toner frem på de flotte grønne trøjer.

Siden 2021 har det været Kappa, der har stået for at lave Red Star F.C. trøjen.

Store spillere i Red Star F.C.

Selvom Red Star F.C. ikke har haft de største verdensstjerner som en del af førsteholdstruppen, har der stadig for klubben været mange profiler at finde gennem tiden. Herunder bl.a. Samuel Allegro, der med sine 127 kampe har rekorden for flest kampe i klubben.

Ellers har klubben primært leveret talenter til klubber højere op i det franske ligasystem. Det har bl.a. været spillere som Naïm Sliti, Mehdi Chahiri, Cyril Domoraud, Abdoulaye Mêité  og Geoffrey Malfleury. 

Klubben har stadig til gode at have en dansker i truppen.

Viser alle 5 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps