Werder Bremen trøjer

Sportverein Werder Bremen von 1899 e. V. er sammen med Bayern München det hold, der har spillet flest sæsoner i den tyske Bundesliga. I de mange år har klubben også haft sin succes. Deres pokalskab bugner med fire tyske mesterskaber og hele seks DFB pokaler.

Klubben blev stiftet af en gruppe 16-årige tilbage i 1899 under navnet FV Werder Bremen. Drengene havde netop vundet en fodbold, og de fejrede det med at stifte deres helt egen fodboldklub. Først i 1920 fik de navnet SV Werder Bremen. Dette navn blev midlertidigt ændret på baggrund af 2. verdenskrig, men siden 1946 har de godt ved det navn, vi kender i dag.

Se det store udvalg af Werder Bremen trøjer her.

Werder Bremen trøjen gennem tiden

Die Grün-Weißen, som klubben bl.a. bliver kaldt, har i stort set alle dage spillet i grønne og hvide farver. Det har dog gerne varieret fra sæson til sæson, om trøjen har været helt hvid med grønne detaljer, eller helt grøn med hvide detaljer.

I 1970’erne var der et par år, hvor man valgte at optræde i blandt andet røde og hvide striber samt i helt blå trøjer. Men siden da er disse farver primært blevet brugt i 3. trøjen.

Umbro har været sponsor på trøjen siden 2018.

Store spillere i Werder Bremen

I Bremens historie er det Dieter Burdenski, der med sine 581 kampe er den spiller i klubben med absolut flest kampe. 

Af andre ikoner i klubbens tid kan vi bl.a. nævne Miroslav Klose, Diego, Mesut Özil, Davy Klaassen, Per Mertesacker, Serge Gnabry, Claudio Pizzaro og Marko Marin.

Der har også været en række forskellige danskere på holdet gennem årene. Det tæller blandt andet store navne som Jens Stage, Thomas Delaney, Jannik Vestergaard, Leon Andreasen, Daniel Jensen og John Danielsen. Så der er tale om en klub med forkærlighed for danske spillere.

 

Viser et enkelt resultat

Copyright 2022 - Pilanto Aps