Elfenbenskystens landsholdstrøjer

Fans af Elfenbenskystens fodboldlandsholdAt have været det 12. bedste landshold i verden tegner et klart billede af, at Elfenbenskysten i den grad har været med helt oppe i toppen af landsholdsfodbold. I dag ligger de nede omkring plads 48 på FIFA’s verdensrangliste, så forhåbentlig vender landsholdet en dag tilbage til fordums styrke.

Elfenbenskysten havde en rigtig god periode i midten af 00’erne, hvor de var med i tre VM slutrunder i træk. Siden 2014 i Brasilien har det dog ikke været muligt for landet at kvalificere sig. I Africa Cup of Nations har de haft anderledes succes med to guldmedaljer i hhv. 1992 og 2015.

Se det store udvalg af Elfenbenskystens landsholdstrøjer her.

Store spillere for Elfenbenskysten

Elfenbenskysten har gennem tiden haft nogle rigtig store stjerner på deres mandskab, som blandt andet også hjalp dem med at kvalificere sig til tre VM slutrunder i træk.

Når man kigger på historiebøgerne, finder man blandt andet navne som Didier Drogba, Kolo Touré, Didier Zokora, Salomon Kalou, Yaya Touré, Wilfried Bony og Siaka Tiéné.

Af nyere profiler for landsholdet finder vi fx Gervinho, Serge Aurier, Sinaly Diomandé, Max Gradel, Nicolas Pépé, Wilfried Zaha og Ibrahim Sangaré. Hvor Didier Zokora ligger inde med rekorden for flest landskampe, har Drogba rekorden for flest mål på holdet.

Elfenbenskystens landsholdstrøje gennem tiden

Elfenbenskysten kan dog glæde sig over at have en af de absolut flotteste landsholdstrøjer. Den kraftige orange farve kombineret med de grønne detaljer gør, at man aldrig er i tvivl om, hvem der spiller, når de træder på banen.

Nuancen i den orange farve kan variere fra år til år, men de har i mange år holdt fast i den orange farve som grundfarve på trøjen og tilføjet både hvide og især grønne detaljer på trøjen for at give den lidt mere liv.

Siden 2005 har det været Puma, der har været sponsor på trøjen.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps