Lyngby trøjer

En af de tidligere store magter i dansk fodbold hedder Lyngby Boldklub. I dag er de ikke nær så stærke, som de har været før i tiden, men de kan fra tid til anden stadig blande sig i det bedste selskab i dansk fodbold.

Klubben blev stiftet i 1921 og har alle dage spillet på Lyngby Stadion. De har vundet danmarksmesterskabet to gange, senest i 1992, samt den danske pokalturnering tre gange, senest i 1990. Dermed er det ved at være et par årtier siden, at der sidst var guldmedaljer at finde i Lyngby. Men med opbakning fra bl.a. dig, kan det være, at de måske kan gøre det igen en skønne dag.

Se udvalget af Lyngby trøjer her.

Lyngby trøjen gennem tiden

Trøjen har så godt som altid været kongeblå, hvilket jo er oplagt, når klubben er beliggende i Kgs. Lyngby. Denne blå trøje er gerne kombineret med hvide shorts, og designet læner sig derfor meget op af, hvad vi kender fra klubber som bl.a. Everton i England.

Den blå spilletrøje er gerne pyntet med hvide detaljer, som typisk varierer fra sæson til sæson. Siden 2013 har det været adidas, der har været sponsor på trøjen.

Store spillere i Lyngby Boldklub

Der har været en lang række af store spillere forbi Lyngby Boldklub gennem tiden. Spilleren med absolut flest kampe i Kgs. Lyngby er Michael Schäfer med 482 kampe. Af andre profiler gennem tiden kan vi bl.a. nævne Lasse Fosgaard, Jeppe Brandrup, Mathias Tauber, Patrick Mortensen, Kim Aabech, David Boysen, Frederik Gytkjær, Bror Blume, Henrik Larsen, Claus Jensen, Kevin Tshiembe, Mikkel Beckmann og Yussuf Poulsen.

Sidstnævnte er et godt eksempel på en af de store danske fodboldspillere, der bl.a. har brugt Lyngby Boldklub som et springbræt til at tage skridtet ud i Europa og opnå store ting. Der har været mange gode talenter gennem rækkerne i Lyngby Boldklub gennem tiden, så de har mange, de kan være stolte af at have haft under vingerne.

Viser alle 41 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps