SK Brann trøjer

I den norske storby Bergen helt ude ved Norges vestlige kyst finder vi, foruden en masse smukke landskaber, også den norske fodboldklub SK Brann, der, på trods af et fåtal af pokaler, stadig formår at være en af de helt store klubber i norsk fodbold, om ikke andet så målt på interessen for klubben blandt medier og befolkningen.

Stiftet af 10 mænd på en café i Bergen i 1908 som Ski- og Fodboldklubben Brann, har de siden opstarten kun formået at vinde det norske mesterskab tre gange – senest i 2007. I pokalturneringen er det gået dobbelt så godt, da man her kan bryste sig af hele seks titler.

Få din helt egen SK Brann trøje nu.

SK Brann trøjen gennem tiden

SK Brann har i alle dage optrådt i røde og hvide farver, hvilket de også gør den dag i dag. Designet har været forskelligt gennem årene,  men oftest har det gerne været en grundlæggende rød trøje med hvide detaljer i form af hvidt logo og hvide sponsorer på trøjen.

Få gange har trøjen været bolsjestribet med røde og hvide farver, som vi fx kender det AaB herhjemme, men i de sidste mange år har det været en komplet rød trøje uden striber.

Nike har været sponsor af trøjen siden 2017.

Store spillere i SK Brann

Når man er en norsk fodboldklub, der svinger mellem den bedste og næstbedste række, er det ikke fordi, man samler på de helt store stjerner. Men der har naturligvis været spillere i SK Brann, der har haft en stor betydning for klubben. Det har bl.a. været spillere som Erik Huseklepp, Geirmund Brendesæter, Fredrik Haugen, Erlend Hanstveit, Håkon Opdal og Kristoffer Barmen, der topper listen for flest kampe for klubben.

En god portion danskere har også været forbi klubben gennem tiden. Herunder bl.a. Japhet Sery Larsen, Andreas Skovgaard, Frederik Börsting, Svenn Crone, Mads Hvilsom og David Nielsen.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps