Bordeaux trøjer

Les Girondins, eller med det mere mundrette navn Bordeaux, er en af de mest vindende fodboldklubber i fransk fodbold. Det er dog også en traditionsklub, der har mistet sig selv mere og mere gennem årene, og som i de senere år bl.a. har kæmpet med nedrykning til Ligue 2, på trods af at klubben bl.a. har løftet Ligue 1 pokalen hele seks gange i klubbens historie.

Stiftet i 1881 er det en af de ældste klubber i moderne fransk fodbold, og klubben har gennem tiden haft mange af de helt store stjerner på lønningslisten, som du også kan se herunder. Med den stolte historie bag sig kan vi da også sagtens forstå, hvorfor mange stadig har sympati for klubben og ønsker at klæde sig i en Bordeaux trøje.

Se udvalget af Bordeaux trøjer her.

Bordeaux trøjen gennem tiden

Bordeaux trøjen er en af de fodboldtrøjer i fransk fodbold, der har skiftet udseende mange gange gennem årene. Hvor en klub som AS Monaco har holdt fast i deres design i de sidste 70 år, har Bordeaux i mange sæsoner følt trang til at genopfinde deres trøje.

Den har dog længe været kendetegnet på denne mørkeblå farve, dog i flere forskellige nuancer, da den kan svinge fra en lysere blå til en næsten helt sort nuance.

Store spillere i FC Girondins de Bordeaux

FC Girondins de Bordeaux er en helt særlig klub – også når du ser på de spillere, der har været på holdkortet gennem klubbens historie. Den helt store klublegende er dog Ulrich Ramé, der nåede hele 525 kampe for klubben.

I mere moderne tid er klubben kendt for spillere som Malcom, Jules Koundé, Yoann Gourcuff, Aurélien Tchouameni, Sylvain Wiltord, Ibrahim Bá og Henri Saivet.

Der har også været flere danskere i klubben gennem årene. Heriblandt Andreas Cornelius, Martin Braithwaite, Lukas Lerager, Jakob Friis-Hansen og Jesper Olsen.

Viser alle 8 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps