Bayern München trøjer

Die Bayern er uden sammenligning den største fodboldklub i tysk fodbold. Med sine mere end 30 Bundesliga trofæer og store succeser på den europæiske scene, er der ikke en eneste klub i landet, der kommer i nærheden af Bayern München, når det angår sportslige præstationer og storhed.

Klubben har med sine store trænernavne og endnu større spillere spenderet mange af sine år på toppen af de Sydtyske bjerge, og alle modstandere har frygtet at drage mod Bayern for at spille, da du sjældent tager fra Bayern München med en sejr i bagagen.

Se udvalget af Bayern München trøjer her.

Bayern München trøjer gennem tiden

Klubben blev dannet tilbage i år 1900, og i de første 90 år af klubbens levetid spillede man i røde og hvide trøjer. Med adidas som sponsor begyndte Bayern München i 1990’erne at få blå detaljer og elementer ind i trøjens design, og i løbet af årene begyndte den blå farve at fylde mere og mere på mastodonternes trøjedesign. Klubbens logo er også rødt, hvidt og ikke mindst blåt, så det virkede naturligt.

Dog besluttede klubben i 2018, på baggrund af protester fra klubbens loyale fans, aldrig mere at bruge den blå farve i trøjens design. Årsagen? De mange fans var ikke glade for brugen af den blå farve, da det var den primære farve på ærkerivalerne 1860 Münchens spilletrøjer.

Store Bayern München spillere

Man vælter sig jo ubesværet i stjernestøv, når man tager et glimt på de vekslende startopstillinger i Bayern Münchens historie. Her støder man på navne som Oliver Kahn, Philipp Lahm, Franz Beckenbauer, Klaus Augenthaler, Paul Breitner, Arjen Robben, Lothar Matthäus, Toni Kroos, Mats Hummels, Mario Götze, Bastian Schweinsteiger, Franck Ribery, Gerd Müller, Robert Lewandowski og så ufatteligt mange flere.

Med dansk islæt finder vi også navne som Pierre-Emil Højbjerg, Brian Laudrup, Allan Nielsen, Søren Lerby og Johnny Hansen.

Viser alle 32 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps