Real Sociedad trøjer

I Baskerlandet finder vi ikke kun Athletic Bilbao klubben. I byen San Sebastián finder vi nemlig Real Sociedad, der blev grundlagt helt tilbage i 1909, og som til dagligt spiller på Anoeta Stadium med plads til 39.500 mennesker.

Fra 1967 til 2007 spillede de 40 sæsoner i træk i La Liga, som de i øvrigt var med til at grundlægge tilbage i 1929. Op til 1989 fulgte Real Sociedad samme politik som naboerne fra Bilbao om kun at bruge spillere fra Baskerlandet. Men i 1989 optrådte den første udenlandske spiller for holdet, og siden da har truppen bestået af både spanske og udenlandske spillere.

Real Sociedad har vundet La Liga to gange, senest i 1982, samt Copa del Rey tre gange, senest i 2020.

Se det store udvalg af Real Sociedad trøjer her.

Real Sociedad trøjen gennem tiden

Real Sociedad trøjen har altid været blå og hvid, som den også er i dag. Det stammer fra San Sebastiáns flag, så det bliver der nok ikke lavet om på foreløbigt.

De blå striber på trøjen har været i forskellige nuancer af blå, men ellers minder trøjerne fra hver sæson meget om hinanden. Det blå San Sebastián flag, som farverne tager udgangspunkt i, finder man også som en del af klubbens logo.

Macron har siden 2018 været sponsor på trøjen.

Store spillere i Real Sociedad

Der har gennem tiden været en god række store navne forbi både førsteholdet og ungdomsrækkerne i Real Sociedad. Mest kendt er nok Antoine Griezmann, men også andre navne som Xabi Alonso, Alexander Isak, Álvaro Odriozola, Claudio Bravo, Diego Llorente, Inigo Martínez, Carlos Vela, Mikel Arteta og Asier Illarramendi har været en del af klubben.

Kun en enkelt dansk spiller har været på holdkortet i San Sebastián klubben. Det var Morten Skoubo, der spillede i klubben fra 2006 til 2008.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps