Arminia Bielefeld trøjer

Deutscher Sport-Club Arminia Bielefeld, som klubbens fulde titel er, er en mindre, men stadig stolt og traditionsrig, tysk fodbold fra det vestlige Tyskland – beliggende mellem Dortmund og Hannover. Klubben har over 115 år på bagen, og med plads til kun 27.300 tilskuere på hjemmebanen Bielefelder Alm, er det en af de mindre klubber i toppen af tysk fodbold.

Se udvalget af Arminia Bielefeld trøjer her.

På trods af sin langvarige historie, er det altid blevet til mere end en 8. plads i Bundesligaen, og i de sidste mange år har klubben befundet sig i en position som elevatorhold mellem både Bundesliga, 2. Bundesliga og den tyske 3. Liga. Klubben optræder altid i sine blå, hvide og sorte farver, som også er farverne, der pryder klubbens logo med det blå, hvide og sorte flag.

Arminia Bielefeld trøjen gennem tiden

For langt det meste af tiden har klubben optrådt i en blå trøje. Dog har der været enkelte udsving, hvor trøjen har været mere over i den mørkeblå afdeling, eller endda primær sort, som den var det i 2020/2021 sæsonen. Dog stadig med en hvid og blå stribe for at binde alle tre farver så fint sammen.

I klubbens nyere historie var trøjen i mange år sponsoreret af det tyske sportstøj firma Saller, der stod bag dragten fra 2005 til 2017. Siden ophøret af det langvarige samarbejde, har bl.a. Joma og Macron været inde over trøjens udseende.

Store spillere i Arminia Bielefeld

Da klubben i mange af sine år har spillet i både den 2. og 3. bedste tyske række, er det begrænset med kæmpe verdensstjerner, der har slået sine folder på klubbens bane. Af de mere prominente og historiske navne kan vi nævne Wolfgang Kneib, Fabian Klos, Wolfgang Pohl, Helmut Schröder, Artur Weichniarek og Norbert Eilenfeldt.

Et fåtal af danske spillere har også trukket den blå, sorte og hvide trøje over hovedet gennem tiden. Herunder bl.a. Jacob Barrett Laursen, Kasper Risgaard, Jonas Kamper og Jens Steffensen.

Viser alle 3 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps