Norges landsholdstrøjer

Fan af Norges fodboldlandsholdNorges landshold har i mange år været et par niveauer under det, vi kan være så taknemmelige for at have i Danmark. Historikken viser sine tydelige spor på dette, da Norge kun har været med til et enkelt EM og tre VM slutrunder siden deres første landskamp i 1908, hvor de i øvrigt tabte 11-3 til naboerne fra Sverige.

Der er dog måske lysere tider forude for vores norske venner, der efterhånden er begyndt at kunne sætte den ene verdensstjerne på holdet efter den anden. Der er nok ikke mange nordmænd, der er kede af, at spillere som Erling Haaland og Martin Ødegaard har norske pas.

Se det store udvalg af de norske landsholdstrøjer her.

Store profiler på det norske landshold

De to måske mest sikre navne på holdet i dag må være førnævnte Haaland og Ødegaard. Men Norge har også haft en lang række andre profiler på holdet gennem tiden, der også er værd at huske, når man snakker det norske landshold.

Her kan vi blandt andet nævne navne som John Arne Riise, Thorbjørn Svenssen, Henning Berg, Erik Thorstvedt, John Carew, Brede Hangeland, Morten Gamst Pedersen, Ole Gunnar Solskjær, Tore Andre Flo og Steffen Iversen. Det er John Arne Riise, der har rekorden for flest landskampe på holdet.

Norges landsholdstrøje gennem tiden

De røde og blå farver fra det norske flag har altid spillet en rolle i designet på den norske landsholdstrøje. Grundfarven på trøjen er gerne rød, og så bliver den blå farve ellers brugt som en finurlig detalje på trøjen, der har det med at variere fra år til år.

Hvis den blå farve optræder på landsholdstrøjen, er det gerne som pynt på ærmerne, eller som en enkelt stribe diagonalt eller på langs af trøjen.

Norge har haft flere sponsorer af trøjen gennem tiden – Hummel, adidas og Umbro. Men det har siden 2015 været Nike, der har stået i spidsen for det arbejde.

Viser alle 21 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps