Norges landsholdstrøjer

Fan af Norges fodboldlandsholdNorges landshold har i mange år været et par niveauer under det, vi kan være så taknemmelige for at have i Danmark. Historikken viser sine tydelige spor på dette, da Norge kun har været med til et enkelt EM og tre VM slutrunder siden deres første landskamp i 1908, hvor de i øvrigt tabte 11-3 til naboerne fra Sverige.

Der er dog måske lysere tider forude for vores norske venner, der efterhånden er begyndt at kunne sætte den ene verdensstjerne på holdet efter den anden. Der er nok ikke mange nordmænd, der er kede af, at spillere som Erling Haaland og Martin Ødegaard har norske pas.

Se det store udvalg af de norske landsholdstrøjer her.

Holdinfo

Norway
Klubnavn:
Norge
Etableret:
1902
Stadion
Navn:
Ullevaal Stadion
Adresse:
Sognsveien 75, Oslo
Kapacitet:
27.182
Underlag:
Græs
Ullevaal Stadion

Vil du gerne have en ny Norge trøje til samlingen, så tjek udvalget her.

FAQ om Norges fodboldlandshold

Hvornår spiller Norge?
Norge har i øjeblikket ingen kommende kampe.
Hvem er træner for Norge?
Ståle Solbakken er nuværende træner for Norge.
Hvornår blev Norge grundlagt?
Norge blev grundlagt i 1902.
Hvor mange er der plads til på Norway's stadion?
Norway's stadion hedder Ullevaal Stadion og har en stadionkapacitet på 27.182 tilskuere.
Hvor kan man købe en Norge trøje?
Du kan købe en officiel Norge trøje i flere forskellige webshops. De fleste steder kan du både få officielle spillernavne, eller dit eget navn, på trøjen. Køb en Norge trøje med tryk i udvalget her.

Store profiler på det norske landshold

De to måske mest sikre navne på holdet i dag må være førnævnte Haaland og Ødegaard. Men Norge har også haft en lang række andre profiler på holdet gennem tiden, der også er værd at huske, når man snakker det norske landshold.

Her kan vi blandt andet nævne navne som John Arne Riise, Thorbjørn Svenssen, Henning Berg, Erik Thorstvedt, John Carew, Brede Hangeland, Morten Gamst Pedersen, Ole Gunnar Solskjær, Tore Andre Flo og Steffen Iversen. Det er John Arne Riise, der har rekorden for flest landskampe på holdet.

Norges landsholdstrøje gennem tiden

De røde og blå farver fra det norske flag har altid spillet en rolle i designet på den norske landsholdstrøje. Grundfarven på trøjen er gerne rød, og så bliver den blå farve ellers brugt som en finurlig detalje på trøjen, der har det med at variere fra år til år.

Hvis den blå farve optræder på landsholdstrøjen, er det gerne som pynt på ærmerne, eller som en enkelt stribe diagonalt eller på langs af trøjen.

Norge har haft flere sponsorer af trøjen gennem tiden – Hummel, adidas og Umbro. Men det har siden 2015 været Nike, der har stået i spidsen for det arbejde.

Viser alle 38 resultater

Spillertruppen

Norge trænere gennem tiden

TrænernavnStartSlutPeriode
Ståle Solbakken2020-12-013 år, 6 måneder, 16 dage
Lars Edvin Lagerbäck2017-02-012020-12-013 år, 10 måneder
Per-Mathias Høgmo2013-09-012016-11-013 år, 2 måneder
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!