Norske fodboldklubber og klubtrøjer

Norsk fodbold har været gennem en stor udvikling i de sidste mange år, og det er da blandt andet kommet mange store fodboldtalenter ud af. Derfor er det også helt forståeligt, hvis du er på udkig efter en norsk klubtrøje, som vi kan hjælpe dig med at finde her på siden.

Se det store udvalg af norske fodboldtrøjer her.

I Skandinavien har vi en række gode hold, der kan være med i de europæiske turneringer fra tid til anden. Og det gør sig også gældende for Norge, der i den grad også har sit at byde på, og som har leveret store kampe i UEFA-regi.

I Norge finder vi nemlig klubber som Molde, Bodø/Glimt, Rosenborg, Lillestrøm og Viking bare for at nævne et par af dem. Flere af dem har store og flotte resultater på den internationale scene – hvem husker f.eks. ikke Bodø/Glimt sejren på 6-1 over AS Roma med en noget overrasket Mourinho på sidelinjen for italienerne?

Selvom Norge måske mest er kendt for at skabe store atleter med ski under fødderne, har de også leveret deres krydderi til store og ikoniske spillere gennem tiden. Når man først begynder at kigge på listen over store norske spillere, er der alligevel en lang række navne at vælge imellem. Erling Haaland, Martin Ødegaard, Joshua King, Henning Berg, John Arne Riise, Ole Gunnar Solskjær og Tore André Flo bare for at nævne et par af dem.

Over 100 danske spillere har også tørnet ud for norske klubber i løbet af årene. Her kan det være, at du kan nikke genkendende til navne som Mike Jensen, Christian Gytkjær, Matti Lund Nielsen, Patrick Mortensen, David Nielsen, Nicklas Bendtner, Nicki Bille Nielsen, Allan Gaarde, Nicolai Stokholm eller Christian Keller, som er nogle af de +100 danskere, der har haft en norsk arbejdsgiver i deres aktive spillerkarriere.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps