Færøernes landsholdstrøje

Færøernes flagFærøerne har i mange år været en miniput nation, når det kommer til landsholdsfodbold. Men det skal ikke tage noget fra deres indsats og deres tro på tingene, for det er ikke nødvendigvis givet, at man bare sådan lige løber af med sejren, bare fordi modstanderen hedder Færøerne. Holdet giver altid alt, hvad man har i sig, uanset om det gælder VM- eller EM kvalifikation.

Landet har dog aldrig været kvalificeret til hverken VM eller EM, da man i snit kun vinder omkring 10% af sine kvalifikationskampe. Så der er lidt vej til en slutrunde, men du kan jo hjælpe holdet lidt på vej ved at købe din egen Færøerne landsholdstrøje og støtte op på landsholdet, når de går på banen.

Se udvalget af Færøernes landsholdstrøje her.

Store spillere for Færøerne

Selvom det ikke vrimler med hverken La Liga eller Premier League spillere på Færøernes landshold, er der stadig en række profiler, både nutidige og i historien, som Færøerne kan være stolte af.

Nogle af de spillere med flest kampe for landsholdet er bl.a. Fróði Benjaminsen, Óli Johannesen, Jóan Símun Edmundsson, Jákup Mikkelsen, Hallur Hansson og Gunnar Nielsen. De to spillere, der må deles om titlen som topscorer på holdet er pt. Klæmint Olsen og Rógvi Jacobsen.

Færøernes landsholdstrøje gennem tiden

Den færøske landsholdstrøje har i mange år taget udgangspunkt i den hvide farve, der er den primære i landets flag. Dertil er trøjen gerne udsmykket med detaljer i både rød og blå, som er de to sidste farver i landets flag.

Landsholdstrøjen er gerne holdt meget minimalistisk, hvilket også er nemt med en hvid grundfarve. Dog formår de røde og blå farver altid at være iøjnefaldende, og det lykkes gerne for dem at få flot trøje ud af den simple tilgang, de har til designet.

Trøjen har både haft Puma, adidas og Macron som sponsor, men har siden 2022 brugt Errea.

Viser alle 2 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps