F.C. København trøjer

FC København er nok den største klub i dansk fodbold i nyere tid. Klubber som Brøndby og FC Midtjylland er naturligvis også at finde i topstriden, men FC København har med siden præstationer både inde- og uden for landets grænser – herunder en lang række trofæer i den danske Superliga – sat sig tungt på tronen inden for dansk fodbold.

Klubben blev stiftet for mere end 30 år siden, nærmere betegnet i 1992. Dermed er det en nyere klub i dansk fodboldklub, hvis man sætter den op på siden af klubber som AaB, Odense Boldklub og Brøndby IF. Men FCK har bestemt ikke ligget på den lade side, og holdet er på relativ kort tid blevet den mest vindende i Superligaens historie.

Se udvalget af FCK trøjer her.

Holdinfo

FC Copenhagen
Klubnavn:
F.C. København
Etableret:
1992
Stadion
Navn:
Parken
Adresse:
Øster Allé 50, København
Kapacitet:
38.065
Underlag:
Græs
Parken

Vil du gerne have en ny F.C. København trøje til samlingen, så tjek udvalget her.

FAQ om F.C. København

Hvornår spiller F.C. København?
21. oktober 2023 15:00:00: F.C. København - Vejle
28. oktober 2023 15:00:00: F.C. København - Hvidovre
5. november 2023 15:00:00: Randers FC - F.C. København
12. november 2023 11:00:00: F.C. København - Brøndby
25. november 2023 18:00:00: Viborg - F.C. København
Hvem er træner for F.C. København?
Jacob Neestrup Hansen er nuværende træner for F.C. København.
Hvornår blev F.C. København grundlagt?
F.C. København blev grundlagt i 1992.
Hvor mange er der plads til på FC Copenhagen's stadion?
FC Copenhagen's stadion hedder Parken og har en stadionkapacitet på 38.065 tilskuere.
Hvor kan man købe en F.C. København trøje?
Du kan købe en officiel F.C. København trøje i flere forskellige webshops. De fleste steder kan du både få officielle spillernavne, eller dit eget navn, på trøjen. Køb en F.C. København trøje med tryk i udvalget her.

FCK trøjer gennem tiden

Byens hold har altid været kendt for at spille i en helt hvid spilletrøje. Fra tid til anden har der været detaljer i andre farver på trøjen, men grundfarven på hjemmebanetrøjen har altid været hvid, og er det stadig i dag.

Kraven, ærmerne, logoet og sponsorerne på trøjen har skiftevis været i blå eller sorte farver, og enkelte gange har der været tynde blå striber på trøjen. Men den blå løve har altid haft hjemme på en helt klassisk, hvid trøje.

Store spillere i FC København

Siden 1992 har der været rigtig mange store navne forbi FC København. Det har været en stor blanding af både danskere og udenlandske spillere, men kigger vi på antallet af kampe, er der ingen, der endnu er kommet op på siden af William Kvist, der med sine 393 kampe er den spiller, der har optrådt flest gange for FCK.

Af andre store navne finder vi også spillere som Mathias Zanka Jørgensen, Thomas Delaney, Rasmus Falk, Cesar Santin, Dame N’Doye, Hjalte Bo Nørregaard, Atiba Hutchinson, Carlos Zeca, Lars Jacobsen, Andreas Cornelius, Nicolai Jørgensen, Jesper Grønkjær, Michael Gravgaard, Jonas Wind, Mohamed Daramy og Denis Vavro.

Viser alle 7 resultater

Spillertruppen

Copyright 2023 - Pilanto Aps