OB trøjer

OB er nok en af de mest traditionsrige klubber i dansk fodbold. Klubben blev grundlagt tilbage i 1887, og siden Superligaen blev oprettet i 1991, har Odense Boldklub kun været uden for den fineste danske række i en enkelt sæson.

Klubben holder til på Nature Energy Park, og det er den eneste fynske klub, der nogensinde har været at finde i Superligaen.

I daglig tale går klubben også under navnet De Striwede, og de er kendt for at optræde i denne blå og hvid-stribede trøje.

Vil du have dit eget eksemplar af en OB trøje, finder du et godt udvalg af dem på denne side.

Se udvalget af OB trøjer her.

Odense Boldklub klubtrøjen gennem tiden

Foruden sponsorerne, er der ikke meget på den klassiske blå og hvid-stribede trøje, der har ændret sig gennem tiden. Uanset om der har stået Hummel, Puma eller Nike på trøjen, har de alle været enige om at holde fast i stort set samme design, hvilket også bare har været med til at brande klubbens farver, så ingen er i tvivl om, hvilke farver OB spillerne optræder i.

De store ændringer har primært været at finde på udebanetrøjen, der skiftevis har været både sort og blå-stribet, helt sort, grøn, sort og neongul og endda bordeaux.

Store spillere i Odense Boldklub

En af de største legender i Odense Boldklub er uden tvivl Lars Høgh. Målvogteren fik for alvor legendestatus efter sin alt for tidlige død i 2021.

Foruden en af landets bedste målvogtere nogensinde, har prominente navne som Anders Møller Christensen, Espen Ruud, Thomas Helveg, Mathias Greve, Rasmus Falk, Bashkim Kadrii, Eric Djemba-Djemba, Rurik Gislason, Arek Onyszko, Cristian Bolanos og klubbens all-time topscorer Peter Utaka også været at finde i klubben. Også den tidligere danske landstrænder Richard Møller Nielsen optrådte for fynboerne i sin aktive spillerkarriere.

Viser alle 20 resultater

Copyright 2022 - Pilanto Aps